Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Hypnose is heel goed voor je lichaam en geest. Trauma’s, verslavingen en pijn zijn in hypnose heel goed behandelbaar. Daarnaast geeft een hypnose veel rust en ruimte in je hoofd waarmee je beter na kunt denken, beslissingen makkelijker kunt maken en je beter kunt functioneren. Hypnose kun je ook toepassen op jezelf en dan noem je dat zelfhypnose.

Zelfhypnose is goed te gebruiken voor de relatief kleinere problemen zoals stress reductie, ontspannen, beter slapen enz.

Met een zelfhypnose leer je vat op je gedachten te krijgen waardoor het mogelijk is deze te veranderen, je keert je in je innerlijke zelf en sluit jezelf af van de buitenwereld

Zelfhypnose kun je heel goed gebruiken voor persoonlijke groei en om antwoorden te vinden. Ook kan het jouw fysieke klachten voorgoed laten verdwijnen. Je kunt de pijn verlichten door dissociëren: letterlijk afstand nemen van de pijn. Minder pijn ervaren door ontspannen en de aandacht op iets anders richten.

Zo kan zelfhypnose bijvoorbeeld gebruikt worden om een doel te bereiken. Dat doel kan van alles zijn, het kan iets zijn wat je jezelf hebt aangeleerd gedurende je leven, maar het kan ook een natuurlijke reactie zijn op  een bepaalde situaties of gebeurtenis. In zelfhypnose ontspannen we door je te concentreren op je eigen beleving. Deze sterke concentratie is niet te vergelijken met een ‘ontspannen’ toestand na gebruik van alcohol, drugs of slaapmiddelen. (Die verlagen juist de concentratie.) In een zelfhypnose focus je je steeds meer op je binnenwereld. Je raakt op een natuurlijke wijze in trance en kom je dichter bij je emoties.

Bij zelfhypnose breng je vooraf een aantal gedachten in kaart die je wilt gaan veranderen of aan wilt pakken. Als je van tevoren bepaald welk resultaat je wilt bereiken, bepaal je daarmee ook de uitkomst.

Heb jij interesse om deze workshop te volgen kijk dan op de Evenementenkalender of er een workshop ingepland staat. Is dit niet het geval, neem dan contact op, dan plannen we er samen één in.

De workshop is inclusief koffie/thee, een handleiding en een certificaat van deelname.