Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

De Workshop Energetische Drukpunten is een workshop van een hele dag. Tijdens deze workshop leer je welke Energetische Drukpunten er zijn, waar die punten voor staan en wat ze doen. Je mag loslaten, ontvangen, ontspannen, energetisch opruimen van blokkades, beperkingen en overtuigingen. Met deze workshop kun je vele stappen maken in je eigen ontwikkeling. Je ontvangt een uitgebreide handleiding en we sluiten de dag af met een mooi certificaat.

Er zijn veel voordelen aan het volgen van een Workshop Energetische Drukpunten. Zo kun je deze methode gebruiken voor jezelf om op elk gewenst gebied van je leven dingen te veranderen zodat je meer gemak ervaart met elk aspect van je leven (geldstromen, relaties, gezin, werk, enz). En na deze workshop mag je deze behandeling uiteraard ook aan anderen gaan geven, zodat ook zij meer rust en ruimte kunnen gaan ervaren. Hoe mooi is dat?

Wat zijn Energetische Drukpunten?

energetische drukpunten de piramide saya suka workshopDe energetische drukpunten zijn 32 punten op het hoofd die vergelijkbaar zijn met de meridiaan punten. Als deze punten geactiveerd worden kan dat helpen bij het verminderen van stress en trauma door het hele lichaam. Het bevordert een positieve levenshouding.

Hoe werkt het?

Bij een lichte aanraking stimuleren de Energetische Drukpunten een positieve neurologische respons bij de ontvanger.  Dit blijkt het natuurlijke helende vermogen van het lichaam te activeren en de fysiologische veranderingen te bewerkstelligen die nodig zijn voor meer welzijn.

Workshop Energetische Drukpunten
Paardebloem workshop energetische drukpunten
Is het wetenschappelijk bewezen?

Dr. Terrie Hope publiceerde in november 2017 een artikel in The Journal of Energy Psychology waarin hij beschrijft hoe de resultaten van een 90 minuten durende sessie een aanzienlijke afname liet zien in de mate van depressie en angst.

De neurowetenschapper dr, Jeffrey L. Fannin ontdekte na onderzoek in 2015, dat een Energetische drukpunten sessie een positief neurologisch effect heeft op de ontvanger, vergelijkbaar met ervaringen van gevorderde beoefenaars van meditatie. En dat het een onmiddellijk resultaat oplevert.

Prijs: € 222,–