Telefoonnummer

+31657007366

Email

info@sayasuka.nl

Als je af wilt vallen met behulp van Hypnotherapie kun je een Virtuele maagband laten plaatsen. Hiermee gebruik je de kracht van hypnose om in je onderbewustzijn je eetpatroon te doorbreken.

Omdat je onderbewustzijn daadwerkelijk gelooft dat je een maagband bezit zul je als vanzelf kleinere porties gaan eten en eerder een vol en voldaan gevoel hebben. Het effect hiervan is hetzelfde als bij een fysieke maagband. Je hebt alleen geen last van de lichamelijke nadelen van een werkelijke operatie.

Als de Virtuele maagband is geplaatst kun je alles eten wat je lekker vind maar je zult veel sneller een vol en voldaan gevoel hebben en daardoor minder eten. De snelheid van het afvalproces kun je daarnaast natuurlijk bespoedigen door niet te snoepen, gezond te eten en te bewegen.

Heb jij jezelf voorgenomen om gewicht te verliezen en gezonder te eten maar kan jij hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken…

Dan is de Virtuele maagband echt iets voor jou!

 

Het traject bestaat uit 5 sessies.

Sessie 1 beginnen we met een uitgebreid intake gesprek. Het kennismaken met hypnose door middel van een ontspanningshypnose en het installeren van het doel. Na deze sessie krijg je een audio met een ontspanningshypnose mee.

Sessie 2 gaan we blokkades verwijderen, werken we aan overtuigingen, je motivatie en je doel.

Sessie 3 plaatsen we de Virtuele Maagband en krijg je een audio mee

Sessie 4 kijken we naar je levensstijl, je voeding en beweging. We kijken of je maagband goed zit, misschien moet hij iets losser of vaster. En je krijgt ondersteuning en of aanvulling daar waar nodig.

Sessie 5 is een voor jou op maat gemaakte sessie waarin we ook kijken of je maagband nog goed zit en hoe je om gaat met alle verleidingen van buitenaf.

 
Als je via onderstaande knop een afspraak wilt inplannen, selecteer dan “hypnotherapie” voor de eerste sessie. Je kunt bij notities vermelden dat het gaat om de Virtuele Maagband. De andere 4 sessies plannen we in aan het einde van de 1e sessie.