Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Iedereen maakt in zijn of haar leven wel eens een traumatische ervaring mee. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan het overlijden van een dierbare, een inbraak of een (auto)ongeluk, maar kan ook een overval of verkrachting zijn. Dit soort gebeurtenissen laten diepe sporen na. Niet iedereen kan dit zelfstandig verwerken en er zijn ook mensen die deze gebeurtenissen elke keer weer herbeleven. In dit laatste geval spreken we over PTSS.
Veel klachten zoals bijvoorbeeld paniekaanvallen, depressie, nachtmerries, chronische pijn hebben een trauma als onderliggende oorzaak.

Ook angsten en fobieën kun je heel goed behandelen met deze techniek. Of het nu gaat om faalangst, hoogtevrees, straatangst, vliegangst, continue angst om bijvoorbeeld naasten te verliezen of ontslagen te worden.

Ook deze angsten en fobieën kunnen je leven dusdanig beïnvloeden dat daar weer allerlei klachten door ontstaan. Bijvoorbeeld klachten zoals zelf destructief gedrag, concentratieklachten , slapeloosheid en eetstoornissen.

Trauma Collaps Technique

Ik werk in mijn praktijk met de methode TCT (Trauma Collaps Technique). Dit is een techniek die ingezet word om o.a. angsten, trauma’s, PTSS en depressieklachten te verwerken. Met deze techniek ga je op een zeer vriendelijke en super effectieve manier te werk. TCT therapie maakt alles veel gemakkelijker bij het loslaten en verwerken. Je hoeft met deze vorm van therapie niet nog een keer door je trauma of angst heen. Geen extra herbeleving dus. Oude overtuigingen en patronen worden doorbroken en opgeheven en de neurale netwerken in de hersenen worden tijdens deze techniek gestimuleerd voor betere en levenslange resultaten. Er ontstaat een nieuwe, positievere kijk en meer balans in je leven.

Prijs per sessie:  € 120.-

Trauma