Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Ons Lichaam

In allerlei andere therapieën komen we al tegen dat ons lichaam een afspiegeling is van hoe wij functioneren en waar we last van blokkades hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voetreflexzone therapie, ooracupunctuur en podologie. Zo kun je bij tenen lezen het gedrag en karaktereigenschappen analyseren aan de hand van de vorm en de houding van de tenen.

tenen lezen, saya. suka, voetreflex
oorschelp, acupunctuur, saya suka, tenenlezen
tenen lezen, saya suka, podologie

Tenen laten zien hoe jij jezelf laat zien. Hoe en met welke energie je dingen doorgeeft. Maar ook hoe je dingen ontvangt en hoe je op prikkels reageert. Zo wordt het ook duidelijk hoe je met emoties omgaat.  Bij tenen lezen kijken we o.a. naar de lengte van de tenen, welke vorm de tenen hebben, of de tenen dicht tegen elkaar aanstaan of juist niet en de grootte van de nagels. Daarnaast spelen eelt, likdoorns en wratjes ook een grote rol. Zo kun je dus aan de hand van tenen lezen het karakter, gedrag en levenshouding analyseren.

Baby teentjes

tenen lezen, saya suka, babyOok bij baby’s kun je tenen lezen. De analyse van babyteentjes vormt een blauwdruk van de persoonlijkheid en het aangeboren gedrag van het kindje. Zo kun je dus een beeld krijgen van de persoonlijkheid, het gedrag en de mate waarin de baby. openstaat voor invloeden van buitenaf, of zich daar juist voor afsluit. Op deze manier kun je als ouder/verzorger goed anticiperen op het gedrag van het kind. Als je bepaald gedrag ziet/ervaart bij het kind en je weet waar het vandaan komt, kun je er makkelijker mee omgaan.

Yin en Yang

Tenen aan de linker voet gaan over gevoel. Gevoel representeert het yin, de vrouwelijke energie. Onder gevoel moet worden verstaan: alles wat als een reflex naar boven komt en niet vooraf is bedacht. Tenen aan de rechter voet gaan over denken. Onder denken moet worden verstaan: alle rationele elementen, yang, de mannelijke energie. Denken, redeneren en ‘plannen’ behoren tot het rationele domein.

Chakra’s

chakra saya suka tenenlezenOnze tenen zijn een afspiegeling van onze chakra’s. Binnen het tenen lezen richten we ons op de onderste 5 chakra’s. De bovenste twee chakra’s, het derde oog en de kruinchakra, zijn de ‘geestelijke’ chakra’s. Deze energieën zijn ‘niet aards’ en hebben geen reflexie in de tenen. Ieder chakrapunt staat in verbinding met twee tenen. Zowel aan de linker als aan de rechter voet. In de chakra’s kruisen de twee levensstromen elkaar.

Er zijn verschillende manieren om de chakra’s te behandelen, zie daarvoor ook de pagina chakra’s in balans. Bij tenen lezen kan er een spiegel voor gehouden worden en als je na de bewustwording hiermee aan de slag gaat en je gedrag aanpast, zal het nieuwe aangepaste gedrag ook weer zichtbaar worden in de stand van de tenen.

tenen lezen, voeten, saya suka karakter gedrag

 

Heb je een spiegel nodig? Wil je weten waar jouw knelpunten zitten? Wil jij jezelf aankijken? Wil jij weten hoe je in het leven staat?

of

Wil jij weten hoe jij het beste kunt omgaan met jouw kindje zodat zowel jouw kindje als jijzelf de beste versie van jezelf kunt zijn? Zodat je nog beter kunt anticiperen op het gedrag van jouw kindje?

 

Nadat ik de opleiding gevolgd had, heb ik om foto’s van voeten/tenen gevraagd om te oefenen. Aan de hand van de foto’s heb ik verkorte analyses gemaakt.

Dit is een greep uit de feedback die ik daarop kreeg.

 

 

Een volledige sessie tenen lezen duurt ongeveer 60 minuten en is “live” bij mij in de praktijk.

Prijs: € 65,00

tenen lezen reviews saya suka
Bronvermelding: Tenen Lezen en Babyteentjes Lezen van Imre en Margriet Somogyi.