Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

summit groeienmeer zelfvertrouwen

Wat leuk dat je deelgenomen hebt aan het summit over zelfvertrouwen!

Voor mij was het de eerste keer dat ik een lezing gaf en jeetje wat was ik zenuwachtig, maar ondanks dat heb ik met heel veel plezier meegewerkt aan dit summit.
Ik hoop dat je de onderwerpen leuk, mooi en interessant hebt gevonden. Ik wil je in ieder geval heel hartelijk danken voor jouw interesse, tijd en aandacht.

Tijdens het summit heb ik over narcisme en zelfvertrouwen gesproken maar er zijn natuurlijk nog heel veel meer thema’s waardoor iemand zijn of haar zelfvertrouwen beschadigd of kwijt geraakt is. Daarnaast zijn er nog heel veel meer onderwerpen waar ik je in de praktijk mee kan helpen d,m.v. hypnotherapie, magnetiseren, reiki en/of een energetische drukpunten behandeling.

Wil jij als deelnemer van dit summit hulp van mij, wil je rust in je hoofd of kan ik je ergens anders mee helpen? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje koffie/thee kun je met mij kennis maken. Je kunt kijken, proeven en voelen wat welke behandeling inhoud en wat er bij jou past.

Als je dan vervolgens besluit om daar een vervolg aan te willen geven, krijg je € 50,= korting op een traject van 3 sessies naar keuze. (De eerste twee sessies betaal je het normale tarief en de korting wordt verrekent met de derde sessie.

Neem contact met mij op via Email of Whatsapp om een afspraak in te plannen.
Geef wel even aan dat het om de Summit aanbieding gaat ..