Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Wil jij:

  • (denk)patronen loslaten
  • spirituele heling
  • weten wie of wat jouw gids is
  • weten wat jouw doel in dit leven is
  • lichamelijke klachten verhelpen
  • een trauma verwerken
  • je verbinden met je magische zelf
  • of…….
In een SoulKey sessie ga je d.m.v. communicatie met je beschermengelen en gidsen, de zielenraad en regressie op zoek naar jouw antwoorden, nieuwe inzichten en heling.
Ik neem je mee op een reis naar een hele mooie innerlijke plek in jezelf waar jij jouw antwoorden kunt vinden.
 
Het is een manier waarmee je rode draden, blokkades, trauma’s en zelfs fysieke problemen kunt oplossen. Je kunt inzichten en antwoorden krijgen en waar je weer helemaal verbonden gaat zijn met jezelf. SoulKey gaat uit van een neutrale zienswijze waardoor alle cliënten ongeacht geloof, religie of scepticisme op hun eigen wijze op zoek kunnen gaan naar antwoorden op belangrijke levensvragen zoals: Wat is mijn levensdoel? Wie ben ik? Wat doe ik hier op aarde? Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan? Wat is mijn missie? Waarom ben ik in deze familie of in dit leven terecht gekomen? Wat staat mij nog te doen?
 
Wat is Soukey

SoulKey is een combinatie van exclusieve technieken en methodes die door Martin Castor Peterson in 2002 zijn ontwikkeld (en sindsdien elke keer zijn doorontwikkeld). Het gaat door middel van hypnose sessies over het huidige leven, vorige levens en over het leven tussen de levens. Zijn benadering en werk geven hele mooie kansen voor jou om dichter bij je eigen ziel en bewustzijn te komen, bij je Hogere Zelf te komen, om zo te kunnen profiteren van een maximale zelfontwikkeling! SoulKey is een multi-therapie waarmee je informatie krijgt die voor jou, voor nu, op dit moment het allerbelangrijkste is. Deze informatie kan zich openbaren op verschillende manieren. Bijvoorbeeld in een vorig leven, bij de open haard, in het contact met de ziel, bij de spirituele toezichthouders of in levens tussen levens in. De ziel wijst je het juiste pad dat leidt naar jouw antwoorden.

Eén sessie duurt 2 tot 3 uur. We beginnen met een kopje thee of koffie en een uitgebreid intake gesprek. Daarna ga je in een mooie, relaxte hypnotische staat op reis om alle vragen en thema’s te behandelen. Aan de hand van het intake gesprek zal ik je leiden langs alle mogelijkheden in deze reis. Je kunt het zo zien dat jij op reis gaat en ik je navigatie bent. Tijdens de gehele sessie wordt er een geluidsopname gemaakt, deze krijg je via de mail toegestuurd. Na de sessie is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje thee of koffie na te praten

Prijs: € 350,-