Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Japanse natuurgeneeswijze

Reiki is een traditionele Japanse natuurgeneeswijze, welke werkt met het doorgeven van ‘subtiele levensenergie’ via je handen aan een ander (of jezelf). Door middel van Reiki kunnen we ervoor zorgen dat het zelfherstellend vermogen van ons lichaam goed werkt, zodat we gezond zijn en blijven.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.

Het zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden aangevuld. Hiermee wordt de natuurlijke balans hersteld. Waar reiki-energie stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt, of datgene wat herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Reiki hands-on behandeling body
reiki dieren sospecha hands-on saya suka
Diepe ontspanning

Een Reiki behandeling leid tot een diepe lichamelijke ontspanning. Hiermee versterkt je het immuunsysteem en helpt het pijn verminderen. Daarnaast krijg je een vermindering van stress in je lichaam. Deze behandelingen helpen bij fysieke en mentale klachten of ziekten en brengt de functies van klieren en organen in balans. Het maakt de energiedoorstroming vrij van obstakels en onderdrukte emoties. Reiki biedt ook een waardevolle aanvulling en goede ondersteuning aan de klassieke medische geneeskunde. Hierbij kun je denken aan een snellere genezing en/of medicatie die beter opgenomen wordt door het lichaam.

Hands-on behandeling

Bij een reikibehandeling worden de handen op of net boven het lichaam geplaatst om positieve energie door te geven. Dit kun je doen bij mensen (volwassen en kinderen), dieren en planten. Degene die de hand oplegt fungeert als doorgeefluik van energie. De ontvanger gebruikt deze energie om zijn of haar lichaam en geest te voeden. Reiki steunt de ontvanger bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is. Hierdoor zullen kwalen en pijnlijke plekken verminderen en/of zelfs helemaal verdwijnen. De ontvanger bepaalt bewust of onbewust wat ze met de energie doen.

Access Bars Kids
Reiki symbool
Verlichting

Reiki kan helpen tegen een heleboel klachten maar is geen wondermiddel. Als je al jaren last hebt van hoofdpijnen, dan is dat niet in één keer opeens weg. Het helpt wel om op korte termijn de pijn verlichten. Reiki kan geen botbreuken helen maar kan wel het genezingsproces bevorderen.

Een Reiki behandeling is geen vervanging van de medische geneeskunde, maar is een toevoeging en een goede ondersteuning.

Ik ben geen arts, raadpleeg bij klachten daarom ook altijd een arts.
Deze behandelingen wordt met kleding aan gegeven.
  • Prijs 0 t/m 13 jaar:  42,50
  • Prijs 13 t/m 17 jaar: 62,50
  • Prijs volwassenen 60 minuten: € 65,-
  • Prijs volwassenen 90 minuten: € 82,50