Telefoonnummer

+31657007366

Email

info@sayasuka.nl

Tera Mai™ Reiki Opleiding

De gave van het doorgeven van genezende kracht via de handen is van oorsprong bij iedereen aanwezig. Maar we zijn als mens in de loop van de tijd zo ver afgeraakt van onze ‘oorspronkelijke staat van zijn’, dat deze natuurlijk gave van het genezen via onze handen verloren is gegaan, geblokkeerd is geraakt. Maar wel leggen we nog steeds, bijvoorbeeld als een kind zich pijn heeft gedaan, als vanzelfsprekend onze hand op de pijnlijke plek! In ons onderbewuste is de herinnering aan die gave dus blijven bestaan!

Dr. Mikao Usui uit Japan is de grondlegger van de Reiki als geneesmethode. Het systeem van Tera Mai™ is gebaseerd op deze oeroude methode, maar uitgebreid door Kathleen Milner uit de Verenigde Staten. Het verschil tussen de Usui Reiki en de Tera Mai™ Reiki is de energie die doorgegeven wordt. Deze wordt door de meeste mensen als sterker ervaren.

Als je de Reiki opleiding doet, dan worden die blokkades voorzichtig en geleidelijk opgeheven, zodat je weer de beschikking krijgt over jouw oorspronkelijke gave want tijdens een Reiki opleiding krijg je één of meer speciale behandelingen van een Reiki Master. Zo’n speciale behandeling wordt meestal ‘inwijding’ of ‘afstemming’ genoemd. Het resultaat van die speciale behandelingen is dat je jouw eigen natuurlijke vermogen om de subtiele levensenergie door te geven weer permanent terugkrijgt!

Tera Mai Reiki 1

De eerste graad is een geschenk voor uzelf. Het helpt heling te geven aan het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam en zo komt u perfect in balans. Deze heling geeft u d.m.v. handoplegging aan uzelf of een fysiek aanwezig persoon.

Tijdens deze opleiding krijgt u een inwijding in de Tera Mai™ Reiki eerste graad. Uitleg over de herkomst van Tera Mai™ Reiki, handposities, verschillende helingsmethodes en oefeningen. Na de inwijding in de Tera Mai™ Reiki graad I maakt u een reinigingsperiode van 21 dagen door, dit is nodig om de universele energie goed te intergreren in uw 7 hoofdchakra’s en uw gehele systeem.

Tera MaiReiki 2

De tweede graad is een verhoogde energie van de eerste graad, de handoplegging wordt hierdoor aanzienlijk krachtiger. Tevens leert u op afstand healen en kunt u de persoon behandelen zonder dat deze fysiek aanwezig hoeft te zijn. U leert nu met Tera Mai™ Reiki symbolen te werken.

Tijdens deze opleiding krijgt u een inwijding in de Tera Mai™ Reiki tweede graad. Uitleg over de symbolen en op afstand te helen. Na inwijding in Tera Mai™ Reiki graad II maakt u wederom een reinigingsperiode van 21 dagen door. Deze cursus kan alleen gedaan worden na het behalen van de eerste graad.

Tera MaiReiki 3 (Healer)

In Reiki III Healer leer u te werken met de laatste symbolen. Hiermee rond u in feite de Reiki-opleiding voor uzelf af. U kunt nu de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel. U leert te helen tot diep in de kern, op spiritueel niveau en compleet holistisch te helen. U wordt meester over uw eigen leven en krijgt steeds meer bewustwording. Uw intuïtie wordt nog sterker, u volgt uw hart en u staat helemaal in uw kracht.

Tera MaiReiki 3 (Master)

Het behalen van Reiki III Masterschap in Tera Mai™ Reiki maakt u tot leraar of lerares in deze ultieme energie. U kunt nu zelf Tera Mai™ Reiki inwijdingen en cursussen geven.

Tijdens deze opleiding krijgt u de inwijding in de Tera Mai™ Reiki Mastergraad en leert u uzelf inwijdingen geven. Na de inwijdingen bent u volledig geïntergreerd in de energie.

Omscholing van Usui Reiki naar Tera MaiReiki

Indien u al ingewijd bent in de Usui Reiki vorm en u wilt graag de hogere en zuivere vorm van Tera Mai™ Reiki ontvangen, dan is er de mogelijkheid voor een her inwijding. Het verschil tussen beide Reiki vormen is dat Tera Mai™ Reiki uitgebreider is, aangezien deze met alle elementen werkt en Usui reiki enkel het element aarde. Bovendien wordt u bij Tera Mai™ Reiki in beide handen ingewijd in tegenstelling tot Usui reiki.
De kosten hiervoor zijn €50,- per graad met uitzondering van het Masterschap, deze dient wel volledig gevolgd te worden.

De opleiding Tera Mai™ Reiki geef ik individueel en in groepen tot maximaal 6 personen

Alle Reiki opleidingen kunnen in onderling overleg worden ingepland zodat er altijd een datum is die past.