Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Tera MaiReiki cursussen

De gave van het doorgeven van genezende kracht (Reiki) via de handen is van oorsprong bij iedereen aanwezig. We zijn alleen als mens in de loop van de tijd zo ver afgeraakt van onze ‘oorspronkelijke staat van zijn’, dat deze natuurlijk gave van het genezen via onze handen verloren is gegaan, geblokkeerd is geraakt. Wel leggen we nog steeds, bijvoorbeeld als een kind zich pijn heeft gedaan, als vanzelfsprekend onze hand op de pijnlijke plek! In ons onderbewuste is de herinnering aan die gave dus blijven bestaan!

Dr. Mikao Usui uit Japan is de grondlegger van de Reiki als geneesmethode. Het systeem van Tera Mai™ is gebaseerd op deze oeroude methode, maar uitgebreid door Kathleen Milner uit de Verenigde Staten.

Als je de Reiki cursussen doet, dan worden die blokkades voorzichtig en geleidelijk opgeheven, zodat je weer de beschikking krijgt over jouw oorspronkelijke gave want tijdens deze cursussen krijg je één of meer speciale behandelingen van een Master. Zo’n speciale behandeling wordt meestal ‘inwijding’ of ‘afstemming’ genoemd. Het resultaat van die speciale behandelingen is dat je jouw eigen natuurlijke vermogen om de subtiele levensenergie door te geven weer permanent terugkrijgt!

Tera Mai Reiki 1

De eerste graad is een geschenk voor jezelf. Het helpt heling te geven aan het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam en zo kom je perfect in balans. Deze heling geef je d.m.v. handoplegging aan jezelf of een ander fysiek aanwezig persoon.

Tijdens deze cursus krijg je een inwijding in de eerste graad. Uitleg over de herkomst, handposities, verschillende helingsmethodes en oefeningen. Na de inwijding maak je een reinigingsperiode van 21 dagen door, dit is nodig om de universele energie goed te integreren in uw 7 hoofdchakra’s en je gehele systeem.

Prijs: € 135,-

Tera MaiReiki 2

De tweede graad is een verhoogde energie van de eerste graad, de handoplegging wordt hierdoor aanzienlijk krachtiger. Tevens leer je op afstand healen en kun je de persoon behandelen zonder dat deze fysiek aanwezig hoeft te zijn. Je leert nu met symbolen te werken.

Tijdens deze cursus krijg je een inwijding in de tweede graad. Uitleg over de symbolen en op afstand te helen. Na deze inwijding maak je wederom een reinigingsperiode van 21 dagen door. Deze cursus kan alleen gedaan worden na het behalen van de eerste graad.

Prijs: € 210,-

Tera MaiReiki 3 (Healer)

In deze 3e graat leer je te werken met de laatste symbolen. Hiermee rond je in feite de cursussen voor jezelf af. Met deze cursus leer je de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je leert te helen tot diep in de kern, op spiritueel niveau en compleet holistisch. Ook wordt je (weer) meester over uw eigen leven en krijg je steeds meer bewustwording. Je intuïtie wordt nog sterker, volg je je hart en sta je helemaal in je kracht.

Prijs: € 285,-

Tera MaiReiki 3 (Master)

Het behalen van het Masterschap maakt je tot leraar of lerares in deze ultieme energie. Je kunt nu zelf Tera Mai™ Reiki inwijdingen en cursussen geven.

Tijdens deze opleiding krijg je de inwijding in de Mastergraad en leer je zelf inwijdingen geven. Na de inwijdingen bent u volledig geïntegreerd in de energie.

Prijs: € 360,-

Omscholing van Usui Reiki naar Tera MaiReiki

Indien u al ingewijd bent in de Usui Reiki vorm en u wilt graag de hogere en zuivere vorm van Tera Mai™ Reiki ontvangen, dan is er de mogelijkheid voor een her inwijding. Het verschil tussen beide Reiki vormen is dat Tera Mai™ Reiki uitgebreider is, aangezien deze met alle elementen werkt en Usui reiki enkel het element aarde. Bovendien wordt u bij Tera Mai™ Reiki in beide handen ingewijd in tegenstelling tot Usui reiki.

  • Prijs Reiki 1: € 50,-
  • Prijs Reiki 2: € 75,-
  • Prijs Reiki 3Healer: € 75,-
  • Reiki 3 master kan niet via een herinwijding

Deze cursussen geef ik individueel en in groepen tot maximaal 6 personen
Alle cursussen kunnen in onderling overleg worden ingepland zodat er altijd een datum is die past.