Telefoonnummer

+31657007366

Email

info@sayasuka.nl

Samen met mijn man Henny en onze twee honden, Spikey en Kim, wonen wij in het mooie Krimpen aan de Lek. Op 1 oktober 2018 heb ik mezelf ingeschreven bij de KVK en ben ik thuis mijn praktijk begonnen. Na 3 jaar daar met heel veel plezier te hebben gewerkt werd het te klein en ben ik op zoek gegaan naar een grotere ruimte. Deze heb ik gevonden in Krimpen aan den IJssel en per 1 oktober 2021 ben ik vanaf die plek verder gegaan met alle mooie dingen die ik doe.

De eerste ervaring die ik met mijn “healing hands” had is al van jaren geleden. Door de jaren heen heb ik regelmatig familie, vrienden en kennissen geholpen naast mijn werk. Ik heb me verder op laten leiden tot Reiki Master en in oktober 2018 was het tijd om de deuren van mijn eigen praktijk open te zetten en mij volledig bezig te gaan houden met Reiki behandelingen en opleidingen geven. Met het openen van een praktijk moet er natuurlijk ook een naam komen en dit werd Suka Reiki, wat vertaald uit het Indonesisch, houden van Reiki betekend.

Om mezelf meer en beter te ontwikkelen heb ik na mijn Reiki opleiding de cursus “Het Lichtwerk” gevolgd. Doorontwikkelen vind ik heel leuk en toen Access Consciousness op mijn pad kwam heb ik de opleiding Access Bars en een aantal Body Processen van Access Consciousness aangeleerd. Om de mooie techniek van Access Bars met zijn verbluffende resultaten nog beter op de kaart te zetten, zodat nog veel meer mensen deze kunnen toepassen en ontvangen, heb ik mezelf ook hierin doorontwikkeld en mag ik Access Bars niet alleen geven maar mag ik je hierin ook opleiden.

Hypnose en Hypnotherapie hebben al heel lang een aantrekkingskracht op mij en toen ik de kans kreeg om een basis opleiding hiervoor te volgen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Aanvullend heb ik de volledige opleiding tot Hypnotherapeut gevolgd en na een mooie examendag mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Nu ik naast Reiki ook Access Bars, Access Body processen en Hypnotherapie geef vind ik de naam Suka Reiki niet passend meer bij mijn praktijk en heb ik de naam aangepast naar Saya Suka wat ik hou ervan betekend.

Ik vind het heerlijk om me meer te verdiepen en daardoor mensen op een nog efficiëntere manier te kunnen helpen. Dat is één van de redenen waarom ik de opleiding TCT (Trauma Collapse Technique) gedaan heb. Hiermee kan ik mensen helpen die last hebben van (grote) trauma’s zonder het trauma opnieuw te hoeven beleven.

Om mijn spirituele kant goed te combineren met Hypnotherapie heb ik me ook laten opleiden tot SoulKey therapeut. Een Soulkey reis is een spirituele hypnotische reis, zo mooi, zo bijzonder…. Iedere reis is weer anders. Deze reizen zijn zo magisch dat ik daar meer van wilde weten en daarom heb ik de Master opleiding hierin gevolgd. Ik kan jullie daarmee nu nog meer uit je reis laten halen.

U kunt bij mij in de praktijk terecht voor:
  • Hypnotherapie
  • SoulKey
  • Ontspanningshypnose
  • Access Bars
  • Access Body Processen
  • Tera Mai Reiki healing, die door Magnetiseren en mijn cursus ‘Het Lichtwerk’  een extra dimensie kennen
  • Workshops en cursussen

Wat alle verschillende behandelingen, workshops en cursussen inhouden kunt u verder lezen op mijn website. Veel leesplezier en mail, app of bel gerust als er nog vragen zijn 💖