Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Dit stukje gaat over mij, ik wil jullie een klein kijkje geven achter de schermen over wie ik ben en wat ik doe…

Samen met mijn man Henny en onze twee honden, Spikey en Kim, wonen wij in het mooie Krimpen aan de Lek. Op 1 oktober 2018 heb ik mezelf ingeschreven bij de KVK en ben ik thuis mijn praktijk begonnen. Na 3 jaar daar met heel veel plezier te hebben gewerkt werd het te klein en ben ik op zoek gegaan naar een grotere ruimte. Deze heb ik gevonden in Krimpen aan den IJssel en per 1 oktober 2021 ben ik vanaf die plek verder gegaan met alle mooie dingen die ik doe.

De eerste ervaring die ik met mijn “healing hands” had is al van jaren geleden. Met mijn magnetische handen heb ik door de jaren heen regelmatig familie, vrienden en kennissen geholpen naast mijn werk. Ik heb me verder op laten leiden tot Reiki Master en in oktober 2018 was het tijd om de deuren van mijn eigen praktijk open te zetten. Ik ben mij vanaf dat moment volledig bezig gaan houden met Reiki behandelingen en opleidingen geven. Met het openen van een praktijk moet er natuurlijk ook een naam komen en dit werd Suka Reiki, wat vertaald uit het Indonesisch, houden van Reiki betekend.

Om mezelf meer en beter te ontwikkelen heb ik na mijn Reiki opleiding de cursus “Het Lichtwerk” gevolgd. Doorontwikkelen vind ik heel leuk en toen kwam Access Consciousness op mijn pad. Ik heb de opleiding Access Bars en een aantal Body Processen van Access Consciousness aangeleerd.

Hypnose en Hypnotherapie hebben al heel lang een aantrekkingskracht op mij. Toen ik de kans kreeg om een basis opleiding hiervoor te volgen hoefde ik daar  dan ook niet lang over na te denken. Hier werd ik zo blij van dat ik gelijk de volledige opleiding tot Hypnotherapeut gevolgd heb. Na een mooie examendag mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Nu ik naast Reiki ook Access Bars, Access Body processen en Hypnotherapie geef vind ik de naam Suka Reiki niet passend meer bij mijn praktijk. Ik heb dan ook de naam aangepast naar Saya Suka wat ik hou ervan betekend.

Ik vind het heerlijk om me meer te verdiepen en daardoor mensen op een nog efficiëntere manier te kunnen helpen. Dat is één van de redenen waarom ik de opleiding TCT (Trauma Collapse Technique) gedaan heb. Hiermee kan ik mensen helpen die last hebben van (grote) trauma’s zonder het trauma opnieuw te hoeven beleven. Ook zijn er heel veel mensen die gewicht willen verliezen via hypnotherapie. Dit wil ik op een goede gedegen manier doen, dus heb ik me daar ook dieper in laten opleiden.

Om mijn spirituele kant goed te combineren met Hypnotherapie heb ik me ook laten opleiden tot SoulKey therapeut. Een Soulkey reis is een spirituele hypnotische reis, zo mooi, zo bijzonder…. Iedere reis is weer anders. Deze reizen zijn zo magisch dat ik daar meer van wilde weten en daarom heb ik de Master opleiding hierin gevolgd. Ik kan jullie daarmee nu nog meer uit je reis laten halen.

Zo af en toe is het ook heel leuk om eens iets totaal anders te doen maar toch ook zeker weer raakvlakken heeft met wat ik al doe. Daarom heb ik de opleiding Tenen Lezen gedaan. En om de sessie tenen lezen op een heerlijke manier af te sluiten een workshop voetreflex massage.

U kunt bij mij in de praktijk terecht voor:

Wat alle verschillende behandelingen, workshops en cursussen inhouden kunt u verder lezen op mijn website. Veel leesplezier en mail, app of bel gerust als er nog vragen zijn..