Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Ontspanningshypnose

Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo vanzelfsprekend dat we onze rust pakken. De maatschappij vindt dat wij eigenlijk altijd maar aan moeten staan, altijd maar bereikbaar moeten zijn. Ontspanning en slaap heeft een mens nodig om goed te kunnen functioneren. Daarom moeten wij er bewust aandacht aan geven als “vanzelf” niet meer werkt.

Met een ontspanningshypnose zorg je ervoor dat je alle stress en spanning die je hebt opgebouwd los kunt laten. Werk, overvolle agenda’s, (kleine) kinderen, zorgen, verplichtingen en verwachtingen zijn zomaar een paar voorbeelden die heel veel stress en spanning kunnen brengen.
Om optimaal te functioneren is het nodig om regelmatig te ontspannen, de boel de boel te laten en even helemaal nergens over na te hoeven denken. Een kwartier in hypnose staat gelijk aan 2 uur diepe slaap.

Een ontspanningshypnose kun je bij mij (online) boeken maar je kunt dit ook zelf leren. Ik bied hiervoor regelmatig een workshop zelfhypnose aan waarbij je leert om jezelf in een hypnotische trance te brengen (en er natuurlijk ook weer uit te komen) waarmee je heel diep kunt ontspannen.

Na een ontspanningshypnose voel jij jezelf relaxed, vol energie en helemaal opgeladen. Je kunt er weer even tegen!

Prijs: € 82,50