Telefoonnummer

+31657007366

Email

info@sayasuka.nl

In hypnose staat het onderbewuste open voor nieuwe ideeën en suggesties, en is het mogelijk om de oorzaak van allerlei klachten aan te pakken.

Heb je last van Stress, een Depressie of Burn-out, deze komen in onze huidige maatschappij veel voor en vragen via de medische weg vaak een lange en moeizame weg. Heb je last van Slapeloosheid of een verslaving zoals Overmatig eten of Roken. Lijdt je aan een Angst, een Fobie of Emotionele uitbarstingen. Heb je (zware) trauma’s opgelopen. Heb je last van Examenvrees, Concentratie– of Geheugenproblemen. Lijdt je aan Chronische pijnklachten en ben je medisch ‘uitbehandeld’. Wil je meer Zelfvertrouwen.

Voor al deze klachten (en nog veel meer) bied hypnotherapie dé oplossing. De oorsprong van veel klachten is namelijk verrassend genoeg te vinden in het menselijke onderbewustzijn. 

In ons onderbewuste nestelen zich vanaf de geboorte diepgewortelde patronen, associaties en gewoonten. Deze bepalen voor meer dan 90% ons gedrag, ons handelen en de overtuigingen die wij als mensen hebben. De oorzaak van verslavingen, fobieën, depressies en dergelijke is daarom te vinden in het onderbewustzijn dus als je in je onderbewustzijn de problemen weg haalt heb je er met je bewuste brein ook geen probleem meer mee.

Eén van de technieken die ingezet kan worden om angsten, trauma’s, PTSS en depressieklachten te verwerken is TCT (Trauma Collapse Technique). Met deze techniek ga je op een zeer vriendelijke en super effectieve manier te werk. TCT maakt alles veel gemakkelijker bij het loslaten en verwerken, zelfs zonder in te gaan op details van het daadwerkelijke trauma of door de fysieke pijn van het trauma heen te gaan. Oude overtuigingen en patronen worden doorbroken en opgeheven en de neurale netwerken in de hersenen worden tijdens deze techniek gestimuleerd voor betere en levenslange resultaten. Er ontstaat een nieuwe, positievere kijk en meer balans in je leven.

Een andere techniek die ingezet kan worden is Regressietherapie. Regressie wil zeggen terug in de tijd. Die tijd kan een uur geleden zijn, maar ook weken, maanden, jaren of levens. Alles wat je in het verleden hebt gevoeld, gehoord, gezien of gedacht, is opgeslagen in jouw onderbewuste geheugen. Je kunt al deze informatie terug halen, terug vinden met behulp van een Regressietherapeut. Met Regressietherapie sporen we de problemen op waar je last van hebt in het “nu”. Dit zijn vaak ingesleten patronen maar kunnen ook traumatische ervaringen zijn waar een negatieve lading aan hangt. Hier halen we de emotie af, hiermee kun je “het probleem” loslaten en daarmee ben je weer vrij van alle belemmerende gevoelens.

Ik werk graag met TCT of Regressietherapie zodat ik vanuit de kern het probleem kan aanpakken. Zie het als een paardebloem…. Je kunt de bloem afbreken (symptoombestrijding) maar dan komt er wel weer een nieuwe bloem (probleem) terug. Je kunt ook de wortels eruit halen waarmee je de hele plant (trauma) weghaalt.