Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Access Bars® oftewel de Energetische Drukpunten bieden rust en ruimte in je hoofd en daarmee ook in je lichaam. Lig jij ‘s nachts wakker omdat het in je hoofd blijft malen? Is het zo druk in je hoofd dat je niets meer onthoud? Wil je van alles maar komt er niets uit je handen? Voel je je moe en heb je een gebrek aan energie? Zou jij patronen willen doorbreken? Zijn er “niet gewenste” gewoonten die je los wilt laten? Wil jij rust in je hoofd en in je lijf?

Laat dan je Energetische Drukpunten nalopen. Alle overtuigingen, meningen, stress en spanningen die overbodig zijn, worden losgelaten met een sessie Energetische Drukpunten. In de plaats daarvoor komt er rust en ruimte in je hoofd, het voelt “lichter”. Hierdoor kun beter nadenken en betere beslissingen nemen. Ook slaap je beter en door een betere nachtrust functioneert je lijf beter. Hierdoor heb je veel meer energie om alle dingen die je overdag wilt doen ook te doen. Als je de spanning in je hoofd hebt losgelaten werkt dit door in je hele lichaam.

Het nalopen van de Energetische Drukpunten voelt in het slechtste geval aan als een heerlijke hoofdmassage en in het beste geval veranderd het je hele leven in positieve zin.

Hoe werkt het?

De Energetische Drukpunten zijn 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Je hebt drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten, in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Het resultaat wat hierdoor ontstaat is dat er meer rust in je hoofd komt, je hiermee ruimte en ontspanning in je lijf aanbrengt en hiermee creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Om in computertermen te spreken. Je ruimt op, leegt je prullenbak en je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte. Hierdoor kun je meer helpende overtuigingen en emoties installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

Prijs volwassenen: € 82,50

Access Bars Head Workshop Energetische Drukpunten
Energetische Drukpunten bij Kinderen

Kinderen laten bij een Energetische Drukpunten behandeling overbodige gedachten en spanningen los, waardoor ze rustiger worden. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en kunnen zich beter concentreren.

Je kunt je voorstellen dat wanneer er geen onrust maar rust in het hoofd is van je (overactieve) kind, alles wat jij zegt makkelijker binnenkomt en beter opgeslagen wordt.

Zeg nou zelf, hoe goed kan jij je concentreren en hoe goed kan jij rustig reageren in een omgeving waar te veel prikkels of veel te veel geluiden of veel te harde geluiden zijn? Dan reageer jij toch ook niet altijd vanuit je rustige zelf?

Prijs 13 t/m 17 jaar: € 62,50

Een Energetische Drukpunten behandeling bij kinderen pas je toe als je kind bijvoorbeeld last heeft van:

 • ADHD / ADD
 • Autisme
 • Slaapproblemen, Nachtmerries
 • Moe, Prikkelbaar
 • Overprikkeling
 • Angst
 • Trauma
 • Stress
 • Concentratieproblemen

Kinderen mogen, als ze dat willen, tijdens de sessie een filmpje kijken of gamen op een zelf meegenomen tablet of telefoon.

Maar ook baby’s, peuters en kleuters kunnen en mogen een Energetische Drukpunten behandeling ontvangen,  denk dan aan bijvoorbeeld aan:

 • Huilbaby’s
 • Slecht slapen/te weinig slapen
 • Onrustig zijn
 • Over actief zijn
 • Driftig, vaak boos zijn
 • Trauma hebben opgelopen (bijv. tijdens een moeilijke bevalling)

Baby’s en kleine kinderen kunnen ook  samen met moeder een sessie ondergaan. De punten op het hoofd worden dan bij moeder aangeraakt en de baby, peuter, kleuter lift heerlijk op deze energie mee….

Prijs 0 t/m 12 jaar: € 42,50

access bars banner hands-on
Een klein stukje wetenschap en een review van Dr. Jeffrey L. Fannin

Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. ( Deformatie van de cellen) Tijdens en na een Bars® sessie nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beinvloed. Door je Bars® te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden. Nog niet zo lang terug heeft Neurowetenschapper Dr Jeffrey L. Fannin de kans gehad om een voor en na analyse te maken tijdens een Bars® sessie. Hierin laat hij zien wat er gebeurt met ons brein tijdens een sessie. Hij vond dit zelf net zo bizar, maar hij heeft het bewijs zelf geleverd door deze test…kijk maar.

In het onderstaande filmpje zie je een review over Access Bars® door Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin