Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Het is verstandig om onze chakra’s in balans te krijgen en te houden zodat ons lichaam en daarmee je leven in balans is. Als ons lichaam in balans is, worden we niet zo snel ziek, depressief, angstig, verdrietig enz. De energie kan dan goed door je lichaam stromen en aanwezig zijn op alle plekken waar het nodig is.
 
In je lichaam zijn 7 belangrijke chakra’s aanwezig. Daarnaast hebben wij in ons lichaam nog honderden andere van deze energiecentra, maar we richten ons in deze workshop op de 7 punten die het belangrijkste zijn.

Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam en kunnen d.m.v energie opgeladen worden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld magnetiseren of reiki. Maar je kunt deze Chakra’s ook uitgebalanceerd krijgen en houden door voeding, kleuren, stenen, enz.

chakra healing balans

Omdat het belangrijk is om balans te hebben en te houden in ons leven, heb ik een workshop ontwikkelt waarin we dieper ingaan op hoe je je chakra’s in balans kunt krijgen en houden. Wat voel je als er een chakra uit balans is en wat kun je daaraan doen…

In deze workshop gaan we natuurlijk de chakra’s reinigen en verbinden zodat we allemaal vol energie weer naar huis toe gaan. Daarnaast leer je ook hoe je zelf je chakra’s in balans kunt houden op allerlei verschillende manieren.

Je hoeft, om deze workshop te volgen, geen energiewerk te doen of gedaan te hebben. Je hoeft geen Reiki practitioner/master of een Magnetiseur te zijn. Ik heb deze workshop gemaakt voor iedereen. Iedereen kan er op deze manier zelf voor zorgen dat ze zijn of haar chakra’s in balans kunnen krijgen en houden. Bij deze workshop komt een mooie overzichtelijke handleiding waarin per chakra alles beschreven staat.

Heb jij interesse om deze workshop te volgen kijk dan op de Evenementenkalender of er een workshop ingepland staat. Is dit niet het geval, neem dan contact op, dan plannen we er samen één in.

De workshop is inclusief koffie/thee, een handleiding en een certificaat van deelname.
Prijs: € 75,-

chakra systeem balans
 
De 7 Hoofdchakra’s

7 Kruinchakra
6 Derde oog
5 Keelchakra
4 Hartchakra
3 Zonnevlecht
2 Sacraal chakra
1 Stuitchakra