Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

En daar kom je binnen, voor de allereerste keer loop je mijn praktijk in. Ontzettend zenuwachtig maar met ongelofelijk veel doorzettingsvermogen op zoek naar rust.

Je loopt al jaren met pijn in je buik, elke 4 weken weer. Heel veel medische onderzoeken, heel veel verschillende medicijnen en niemand kan iets vinden. Maar dan tref je ook een gynaecoloog die iets verder denkt dan de medische wereld alleen. Een gynaecoloog die tegen je zegt: “Kijk eens of hypnotherapie iets voor je kan doen”. En zo kom je bij mij terecht.

Hulde aan de gynaecoloog!!! Zouden meer artsen moeten doen!!!

Het enige wat je wil is van je pijn af, die helse pijnen, de pijnen waarbij jij de gedachten krijgt dat je liever dood zou gaan dan weer die pijn te moeten hebben.

Ik breng je voor de eerste keer in je leven in hypnose en wat ging je daar heerlijk in want daar is rust, ontspanning, een niets moet, alles mag gevoel. Dat is iets wat je al heel lang niet meer gevoeld hebt. Het was zelfs zo lekker dat, toen je weer uit hypnose kwam, je gelijk weer terug zou willen. En dat kan: we hebben het gevoel van rust en ontspanning vastgezet in je vingers. Elke keer als jij je vingers tegen elkaar zet komt dat gevoel weer terug!

Vandaag kom je voor de tweede keer en ik zie een heel ander mens. Ik zie je stralen, veel zelfverzekerder. Ik zie een blij mens. We praten even bij hoe het de afgelopen weken is gegaan. De pijn was al heel veel minder, zelfs zoveel minder dat je niet eens paracetamol hebt hoeven slikken. Daarnaast voel je je zo zelfverzekerd dat je grenzen aan het aangeven bent waar je dat voorheen niet deed.

Tijdens ons gesprekje zie ik je iedere keer al kijken naar de “hypnose” stoel, de plek waar je heen wilt…. de ontspanning in, de rust opzoeken… en dat mag.

Aanbevolen artikelen