Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Afvallen…

We zijn allemaal wel bekent met afvallen, kilo’s kwijt raken, kledingmaten kleiner willen hebben. Het maakt niet uit hoe je het noemt. Het feit is dat er heel veel mensen overgewicht hebben en ik was daar absoluut geen uitzondering in.

Bij mij zijn er de laatste jaren best wel wat kilootjes aangekomen. We hebben een periode achter de rug waarin we een aantal beperkingen opgelegd kregen. Het huishouden, boodschappen doen en de honden uitlaten is geen dagtaak en verveling kwam bij mij al snel om de hoek kijken. Ik weet van mezelf dat ik uit verveling ga snoepen en als er niets meer te snoepen is kan ik ook zomaar een pak hagelslag boven mijn mond omkeren ๐Ÿ™Š.

Bij mij ging dan ook echt ieder pondje door mijn mondje. Het gevolg was dat ik al zwaarder werd en eind vorig jaar echt veel en veel te zwaar woog. Uiteraard is dit subjectief maar ik voelde me een vies, vet varkentje….. Het werd dus hoog tijd om er iets aan te gaan doen.

Nu heb ik in het verleden wel vaker gelijnd en ja ook ik ken dat vreselijke jojo effect. Maar sinds ik zelf hypnotherapeut ben weet ik dat dat komt omdat je een patroon moet veranderen i.p.v. diรซten. Zelf vind ik het erg lastig om een patroon te veranderen dus ben ik naar een collega hypnotherapeut van mij toegestapt. Ik weet namelijk ook dat het in hypnose best heel veel makkelijker is ๐Ÿ˜‡. Bij mijn collega heb ik de combi sessie gedaan en daar ben ik wel heel erg blij mee. De overtollige kilo’s verdwenen zonder dat ik er echt heel veel moeite voor hoefde te doen. Ik werd dan ook echt heel erg enthousiast van deze methode en wil dit, bij mij in de praktijk, aan iedereen die het nodig heeft kunnen aanbieden.

De laatste jaren begeleid ik nl. al mensen met afvallen d.m.v. het Virtuele Maagband traject. Dit is een traject van 5ย  sessies waarmee fantastische resultaten bereikt worden, maar niet iedereen wil of heeft een virtuele maagband nodig. De combi methode zijn 2 sessies (zonder maagband) die er o.a. voor zorgen dat je een patroon veranderd waardoor de kilo’s automatisch verdwijnen. Om dit mezelf goed aan te leren ben ik een hele dag bij mijn collega “op les” geweest zodat ik nu in mijn eigen praktijk dezelfde sessie(s) kan en mag geven.

Je kunt bij mij in de praktijk nu kiezen op welke manier jij je overtollige kilo’s wilt verliezen. Op www.sayasuka.nl/afvallen-zonder-dieet vind je alle informatie over de verschillende methodes.ย 

Natuurlijk ben ik best trots op wat ik bereikt heb en laat dit dan ook graag aan jullie zien. Ik ben in 10 weken zo’n 14 kilo afgevallen…..๐Ÿฅฐ

Wil jij ook op deze manier jouw overtollige kilo’s kwijt raken? Je kunt zelf online je sessie inplannen of contact opnemen via whatsapp, telefoon of mail.

Ik begeleid je er graag in, lieve groet, Tineke ๐Ÿ’–๐Ÿ™

afvallen blog saya suka combi sessie virtuele maagband

Aanbevolen artikelen