Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Kopje koffie met een boodschap

Vandaag kwam Marieke voor het eerst bij mij over de vloer. Ze woont nog niet zo lang bij ons in de buurt en ik had haar uitgenodigd voor een kopje koffie om kennis met elkaar te maken. Het is deze dag, net als de rest van de week al, heerlijk weer en besloten lekker in de tuin te gaan zitten. Ik leg de kussens op de lounge stoelen en Marieke installeert zich op een stoel terwijl ik naar binnen ga om koffie te zetten. Weer buiten gekomen met de koffie en de cake ga ik op de andere stoel zitten. Terwijl wij lekker met elkaar aan het praten zijn is er een vlinder ons gezelschap komen houden.

Ik voel duidelijk dat deze vlinder een boodschap heeft maar weet niet welke. Terwijl wij heel gezellig over van alles en nog wat aan het praten zijn, is de vlinder de hele tijd in de buurt. De vlinder vliegt om ons heen, gaat dan weer eens zitten op het bankje aan de andere kant van de tafel, komt dan weer eens bij mij kijken, vliegt dan weer om Marieke heen en gaat weer op het bankje rusten. De gehele tijd dat Marieke bij mij was, was ook de vlinder in onze buurt. Op het moment dat Marieke weer afscheid nam om naar huis te gaan ging de vlinder ook weg……

De vlinder had duidelijk een boodschap maar wat is die boodschap dan? Ik ben achter de computer gekropen en ben eerst eens op gaan zoeken wat voor een vlinder het was, daar was ik snel achter, het is een Atalanta. In Nederland beter bekent als de Admiraalvlinder.

Waar staat de Admiraalvlinder nou eigenlijk voor?

De Admiraalvlinder vertelt je dat je op zielsniveau een strijd hebt of hebt gehad. Je hebt al een lange weg afgelegd om antwoorden te vinden op de vraag wie jij eigenlijk bent.

Je hebt veel moeten strijden, vechten en je bent nog steeds heel strijdvaardig om zuivere liefde (in jezelf) terug te vinden. Het terugvinden lukt wel, maar soms val je even terug omdat je verwikkelt raakt in een gevecht met jezelf. Je kunt blijven vechten, strijden om je doelen te behalen in het leven, maar alleen de liefde maakt je zachter en zal je terugbrengen naar je kern. Door liefde voor jezelf te hebben, zal de vrouwelijke energie ontvlammen, zodat er een balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie ontstaat.

De Admiraalvlinder geeft ook een ontwikkeling of een aankomende overwinning aan op zielsniveau. Ze zegt duidelijk dat je deze overwinning niet gaat halen door te vechten, te strijden of te presteren. Begraaf die strijdbijl! Het niet nodig om een gevecht aan te gaan om je doelen te behalen. Het enige wat je mag doen, is liefde hebben voor jezelf!

Vind de balans in de mannelijke en vrouwelijke energie. Erken je vrouwelijk creatieve intuïtieve en zachte kant en sluit vrede met je mannelijke kant. Deze balans zorgt voor een mooie eenheid. Liefde is de basis voor het behalen van je doelen en niet het gevecht.

Ik kreeg dus niet alleen een nieuwe buurvrouw op visite maar ook een hele mooie boodschap vanuit het universum. Het was een gezellig kopje koffie met een boodschap. .

Aanbevolen artikelen