Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Een dag vol Engelengetallen

Gister had ik een dag vol Engelengetallen. Deze kwamen naar mij toe in de tijd/op de klok.
Het begon in de ochtend al met 11:11. Toen door in de middag met 14:14, 16:16, 17:17 en 18:18. Maar daar stopte het niet want in de avond ging het nog even door met 20:20 en 22:22. Daarna ben ik naar bed gegaan en ondanks dat het een hele warme nacht was heb ik uitstekend geslapen totdat de wekker mij wakker maakte vanmorgen om 7:30 uur.

Maar wat willen de Engelen mij duidelijk maken?
Omdat ik het leuk vind om dat met jullie te delen heb ik dat in dit blog verwerkt.

Als eerste heb ik hieronder de betekenissen erbij gezet zoals Trudie Kissen ze heeft beschreven in haar boek Touch of Angels. Daarna vat ik het nog even samen zoals ik het zie over de gehele dag.

11:11 – Houd je gedachten goed in de gaten en richt je volledig op wat je wilt en niet op wat je niet wilt. Let op je gedachten en woorden, want dat zul je manifesteren

14:14 – Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. Je hoeft dit proces niet te forceren, Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen.

16:16 – Al je materiĆ«le behoeften worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je wenst en dat is wat je ontvangt.

17:17 – Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere.

18:18 – Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen

20:20 – Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van het Universum. Je geloof zet wonderen in beweging.

22:22 – Heb vertrouwen, alles zal goedkomen. Maak je nergens zorgen over want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

Als ik mijn dag vol Engelen getallen dus ga samenvatten mag ik wat meer vertrouwen op het feit dat alles goed gaat/komt.
Dat ik mijn gedachten positief mag houden, want dan manifesteer ik tenslotte ook en dat ik best ook zelf wel eens om hulp mag vragen.
Dat ik net zo belangrijk ben als dat ik de mensen om mij heen belangrijk vind. Daarnaast ben ik dankbaar voor de erkenning, dat mijn werk vruchten afwerpt en dat dat ook een helend effect heeft op anderen.

Ik ga hier verder mee aan de slag. Positief en vol vertrouwen. Ook zal ik wat vaker de Engelen om hulp vragen. Engelen kunnen ons tenslotte pas helpen als je erom vraagt. Als je niets vraagt helpen ze ook niet!! Dus ook voor jullie: Vragen!!

Hoe wordt het nog beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk?

Aanbevolen artikelen