Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Mijn boodschap: Don’t worry, be happy

Een tijdje geleden heb ik zelf een hele mooie SoulKey reis mogen maken bij Henk Riem, SoulKey trainer bij Nieuwetijds Opleidingen in Zoetermeer.

Ik liep tegen blokkades aan, blokkades die ik niet kon thuisbrengen maar die me wel neer haalden in mijn energie. Een gevoel van beknelling gaven en daardoor me niet mezelf voelde. Dit was de reden dat ik een SoulKey reis wilde maken. Op deze manier kon ik uitvinden wat mijn blokkades waren en wat ik hieraan kon doen.

Mijn reis begon op een heel mooi strand in Florida. Een strand met hele mooie herinneringen maar vooral een strand waar ik me helemaal relaxt voelde, gelukkig voelde en helemaal vrij voelde. Een plek waar ik helemaal mezelf mocht en kon zijn.

Vanuit dat gevoel zijn we verder gegaan naar mijn toegangsdeur. Ik zag veel aan mijn deur maar het viel me vooral op dat de onderkant van de deur gehavend was. Het was alsof  deze heel lang onder water had gestaan. (Mooi detail om even te onthouden, dan kom ik daar aan het einde nog even op terug.)

Binnen mocht ik door naar de volgende deur, daarachter was een wenteltrap en die mocht ik op….. Mijn hemel wat was dat een hoge trap, ik denk wel 100 treden. Maar eenmaal boven was het beklimmen van die trap me dubbel en dwars de moeite waard geweest.

Wat een mooi uitzicht. Ik keek uit over het universum, zag de sterren en de planeten en toen ik nog verder keek en nog verder mocht gaan kwam ik thuis, thuis bij de lichtwezens. Het gevoel van thuis komen gaf mij een heel krachtig en fijn gevoel. Mijn hartchakra gloeide ervan. Het gaf me ook de kracht en het zelfvertrouwen om door te gaan met mijn levensopdracht hier op aarde. Om mensen ook dit goede gevoel van kracht, veiligheid en liefde te geven. Om mensen het gevoel van rust, balans en tevredenheid te kunnen geven zodat ook zij in liefde op hun eigen manier verder kunnen met hun eigen levenspad.

Toen ik weer terugkwam in de toren voelde mijn lichaam heel klein en heel even voelde ik mezelf ook heel klein en dat maakte me onzeker, maar daar maakte mijn Gids, Aartsengel Gabriël, al gauw een einde aan. Je bent heel groot zei ze, alleen zit al die grootsheid in een klein aards lichaam en dat is ff proppen haha.

Na nog even heerlijk naar de sterren en planeten gekeken te hebben was het tijd om via de trap weer naar beneden te gaan. Beneden aangekomen was daar een Joker die nog een boodschap voor mij had. Hij zei: “Life is simple” en “don’t worry, be happy”. Alle boodschappen, de kracht en de liefde die ik op deze reis heb gekregen neem ik mee. Maar voordat ik terugga naar het hier en nu ben ik nog even onder de energetische douche gaan staan. Ik heb daar alle dingen die mij niet meer dienden, alle negatieve emoties en gedachten van me af gespoeld. Ik heb daar alles door het putje weg laten lopen.

De kracht, liefde, rust en de boodschappen neem ik mee naar het hier en nu. Toen ik door mijn deur naar buiten ging zag ik dat deze weer heel was. Door mezelf te helen is ook mijn deur weer heel of zal het zo zijn dat ik de deur ben….

IK zelf de toegang ben tot heling/genezing…

Soulkey Don't worry be happy saya suka

 

Inmiddels ben ik opgeleid tot SoulKey Master en kan ook jou zo’n geweldige reis laten maken.

Kijk voor meer info op www.sayasuka.nl/soulkey of plan direct je afspraak in op www.sayasuka.nl/afspraak-inplannen 

Aanbevolen artikelen