Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Afgelopen augustus kreeg ik een whatsapp berichtje met de vraag of ik een hond met Reiki kon helpen. Nu ben ik zelf een dierenliefhebber, want zoals jullie ook op mijn ‘over mij‘ pagina kunnen lezen hebben wij honden. Maar ook jaren geleden al, en dan heb ik het over meer dan 20 jaar geleden, behandelde ik dieren. Een vriendin van mij had toen een Duitse Dog van 9 maanden die last had van groeistuipen. Deze jongen had zichtbaar baat bij de behandelingen die ik hem gegeven heb. Na de behandeling had hij geen last meer van groeistuipen en ook geen pijn.

Het baasje vertelde mij in het Whatsapp berichtje dat de hond zelf heel levenslustig en blij is. Maar dat zij niet meer wilde eten. Het maakte eigenlijk niet uit wat het baasje voorschotelde, eten wou deze hond niet meer. Bij de reguliere dierengeneeskunde kwamen de doktoren er niet uit. Inmiddels was het baasje van deze hond zelf al van alles aan het uitproberen. Zo kwam dit baasje ook op het pad van Reiki en via een vriendin bij mij terecht. Omdat ik er zeker voor open sta om dieren te behandelen hadden we de eerste afspraak al snel ingepland.

Zo kwam dus eind augustus deze lieve dame van de foto mijn praktijk binnengelopen samen met haar baasje. Uiteraard eerst mij en de ruimte verkennen maar ze voelde zich zichtbaar op haar gemak. Het baasje had een eigen deken meegenomen waar deze dame op kon liggen en ja hoor, ik mocht bij haar op de deken zitten. Ik legde mijn handen op haar lijf en liet de Reiki energie stromen.

Nu moet je weten dat dieren gevoeliger zijn dan mensen en dat als de energie stroomt ze dit ook echt voelen. Wij mensen kunnen dit uit blokken zodat we niet hoeven te voelen. Daarnaast is het bij dieren zo dat als ze de energie niet willen ontvangen, ze gewoon weglopen. De reden waarom ze niet willen ontvangen kan van alles zijn…

Reiki dieren honden saya suka hands-on energie

Deze mooie dame ging er heerlijk voor liggen en vond het heerlijk, ze liet mij in ieder geval helemaal mijn ding doen. Aan het einde van de eerste sessie ging ze vrolijk als ze is weer met het baasje mee naar huis. Omdat ik in september met vakantie zou gaan wilde het baasje daarvoor nog graag een keer langskomen en zo lag een week later deze mooie dame weer op haar deken in mijn praktijkruimte. Ook deze keer ontving ze graag de energie en ging er helemaal voor liggen, net als iedere volgende keer dat ze bij mij is geweest.

Haar baasje vertelde mij de tweede behandeling dat de avond na de eerste sessie ze had lopen snaaien op de buurt barbecue, dat was dus al een mega vooruitgang want de wil om te eten was na één behandeling weer zichtbaar aanwezig. Heerlijk om te horen dat deze dame al zo’n vooruitgang heeft geboekt met één behandeling! Ze had daarna wel moeite om dit vast te houden maar dat gaat al beter, de tijd tussen de behandelingen wordt al groter.

Inmiddels heeft deze dame een aantal behandelingen gehad en zijn we 3 maanden verder. Van de week is deze dame weer langs geweest en wat doet ze het ontzettend goed. Ik had nog wat hondensnoepjes in mijn jaszak zitten en toen ik die gepakt had en zij ze rook, sprong ze helemaal tegen me op omdat ze die wel wilde hebben. Echt een hoera momentje!!

Ben jij ook een dierenliefhebber en heeft jouw dier Reiki nodig? Neem dan gerust contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Aanbevolen artikelen