Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Hier kun je je eigen afspraak inplannen. Als eerste selecteer je de behandeling (of geplande workshop) die je wilt inplannen. Als je geen voorkeur hebt voor dag/tijd of je wilt alle beschikbare dagen en tijden zien klik je klik je gelijk op volgende. Hier zie je een aantal opties waaruit je kunt kiezen. Je klikt op de dag/tijd die je wilt reserveren en daarna weer op volgende. Je vult je gegevens in en als je dan weer op volgende klikt heb je de reservering gemaakt. Er wordt automatisch een bevestiging van deze reservering gestuurd naar het e-mailadres wat je hebt ingevuld.

Als je overdag niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen, kun je ook een afspraak maken voor ‘s avonds. Dit gaat niet via de online afspraken kalender. Een afspraak voor ‘s avonds kan alleen via Whatsapp of Telefonisch op nr. 06 5700 7366 gemaakt worden.

Mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken om op deze manier jouw afspraak in te plannen, neem dan contact op via Whatsapp of Telefonisch op nr. 06 5700 7366.


Laden...


Wil jij op de hoogte gehouden worden over aanbiedingen, welke cursussen of workshops er binnenkort zijn en nieuws over de praktijk? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief: