Telefoonnummer

+31657007366

Email

info@sayasuka.nl

Access Body Processen zijn methodes die met het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om een specifieke energie te activeren. Dit noemen we ook wel een hands-on behandeling. Deze processen helpen je lichaam terug te komen in zijn oorspronkelijke functionaliteit. Ook ondersteunt dit je lichaam bij het herstellen van trauma en de schade die dat in stand houdt. Het maakt niet uit of dit trauma/schade komt door onderliggende omstandigheden of door daadwerkelijke verwondingen, letsels of blessures.
Enkele van de body processen die ik in de praktijk toepas heb ik hieronder beschreven

MTVSS

Het Access Body Process MTVSS is dé boost voor je immuunsysteem en je lichaam. Het is één van de meest dynamische hand-on processen van Access Consciousness®.
Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los en daarnaast zorgt het ervoor dat je weer terugkomt naar het Self Suporting System zodat de energie weer kan stromen waar het nodig is.

TSS

Het Access Body Process TSS is een bijzonder effectief proces van access consciousness®. Het haalt de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en uit je lichaam. Hierdoor bevrijdt je jezelf bijv. uit de cirkel waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.