Telefoonnummer

+31657007366

E-mail

info@sayasuka.nl

Access Body Processen zijn methodes die met het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om een specifieke energie te activeren. Dit noemen we ook wel een hands-on behandeling. Deze processen helpen je lichaam terug te komen in zijn oorspronkelijke functionaliteit. Ook ondersteunt dit je lichaam bij het herstellen van trauma en de schade die dat in stand houdt. Het maakt niet uit of dit trauma/schade komt door onderliggende omstandigheden of door daadwerkelijke verwondingen, letsels of blessures.

Een paar van de hands-on body processen die ik in de praktijk toepas heb ik hieronder beschreven
 

Prijs 60 minuten: € 65,-
Prijs 90 minuten: € 82,50

MTVSS

Het Access Body Process MTVSS is dé boost voor je immuunsysteem en je lichaam. Het is één van de meest dynamische hand-on processen van Access Consciousness®.
Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los en daarnaast zorgt het ervoor dat je weer terugkomt naar het Self Suporting System zodat de energie weer kan stromen waar het nodig is.

MTVSS pas je toe als:

  • Als je immuunsysteem een oppepper nodig heeft
  • Als een algemene stimulans voor het immuunsysteem van het lichaam
  • Als een algemeen lichaamsproces om programmeringen en overtuigingen, die de blauwdruk van onze lichamen heeft verstoord, te herstellen en ongedaan te maken
  • Om je lichaam met meer gemak te laten functioneren tijdens een work-out, sport of een uitputtende bezigheid
TSS

Het Access Body Process TSS is een bijzonder effectief proces van access consciousness®. Het haalt de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en uit je lichaam. TSS zorgt ervoor dat je uit die vicieuze cirkel van pijn, angst en beperking kunt stappen, waardoor je letterlijk met een schone lei kunt beginnen.

Heb jij iets schokkends meegemaakt? Iets dat jouw leven op zijn kop heeft gezet, waardoor er een ‘ervoor’ en ‘erna’ is ontstaan? Dit kan een burn-out zijn, een scheiding, een verontrustende diagnose of een ongeluk. De herinnering daaraan draag je mee in je lichaam en is opgeslagen in het celgeheugen.

Met deze hands-on behandeling wordt de traumatische gebeurtenis niet uitgewist, maar wel de gevolgen ervan waardoor jij weer met meer gemak verder kunt.

TSS body hands-on