Telefoonnummer

+31657007366

Email

info@sayasuka.nl

Wat is Access Bars

De Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Je hebt drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars®), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Om in computertermen te spreken. Je ruimt op, leegt je prullenbak en je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed

Access Bars Class

Een Bars® Class duurt 1 dag, meestal beginnen we om 10.00 uur en zijn we rond 17.30 uur klaar. Deze dag ontvang je twee sessies en geef je twee sessies. Je krijgt een handleiding mee naar huis in de taal van jou keuze, een fotokaart met alle drukpunten erop en je krijgt een officieel certificaat.

Na deze Bars® Class ben je Bars Practitioner® en mag je Access Bars® sessies (tegen betaling) aan anderen gaan geven, bijvoorbeeld aan je gezin en vrienden maar je kunt deze methode ook gaan toepassen in je praktijk. Naast dat het geven en ontvangen van Bars® een hele fijne bijdrage is voor je lichaam, is Bars® ook een hele fijne methode om met andere uit te wisselen. Wanneer je een Bars® sessie geeft laat je gelijk ook je eigen Bars® “runnen”. Natuurlijk is dit niet zo dynamisch als dat je zelf een Bars® sessie krijgt maar het is zeer zeker een bijdrage.

Prijzen voor een Bars® Class zijn vastgesteld door Access Consciousness®:
€ 300,- voor de eerste Bars® Class voor volwassenen.
€ 150,- voor een herhaling van de Bars® Class voor volwassenen.
€ 150,- voor jongeren van 16 en 17 jaar.
Kinderen tot 15 jaar mogen gratis deelnemen mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.

Ik geef Bars® Classes in mijn praktijkruimte in Krimpen aan den IJssel en op locatie. Op locatie kan in een afgehuurde ruimte zijn maar ook bij jou thuis. Dit hangt helemaal af van de grote van de groep en van jouw wensen.